keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 3 Januari 2008

letih ...


letihnyee rasa kebelakangan ni ... banyak keje skang ni .. tambah lak bebudak nak masuk ni ... 13 ni siap aaa ... mau ari ari aku balik lambat ... skang ni memasing wat derk aje ... macam tak ambik peduli ape berlaku di sekeliling ... nyampah lak rasa .. dah tak macam dulu ... ada semangat berpasukan ape semua ... org tua dalam ni ... memang macam tu jugak aaa ... dalam dunia dia ... aku ?? hemmm tak tau aaa sampai bila leh tahan ...yg sambilan lagi aa .. mengalahkan staff yg tetap .. bebalik lepak main game .. chatting ... email ... memacam aa .. haaa bila takdak intenet .. semua macam kucing mati anak ... tak senang duduk... mula laa call sana sini tanya apahal intenet takdak ... ape daaa .. keje aaa dulu .. sok kalo dah time rilek bebetul .. haaaa rilek abis abisan .. tak pun time rehat ke ape .. susah aa nak paham perangai memasing ..... letihhhh ...

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky