keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 30 Mac 2009

gajoh .. oh ..gajoh ...

hehehe .. cute dak 2 eko gajoh ni ... hehhe present dari kawan aku Vicky ... ni oleh oleh masa dia ikut star cruise last year ... sampai sudah aku tak follow dia .. nanti la kalo dah ada banyak duit sok .. lagipun .. itu hanya kehendak aje kann ... insyaallah satu ari nanti ... soo .. yg satu lagi tulisan cina tu ... "Lucky Bun" .. dia beli dari Hong Kong ... wah wahh jalan sakan kawan aku ni... siap cakap kat aku .. jgn u makan lak bun tu ... hahahha .. hampehh ... tapi memang gebu pun .. siap leh picit picit .. getah la katakan ...

soo .. citer disebalik gajah 2 eko ni .. aku teringat laa adik aku penah bagi aku key chain bentuk gajah ... tapi lagi cute laa ... kaler orange gituu .. ada lagi sampai skang ni ... i like ... soo ... ape ape pun .. terima kasih kerana bagi key chain gajah tu adikku ... (walau tikam nye permainan) hehehe tapi comel ..  thanks to my friend too .. i like this elephants verry much ... 

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky