keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 11 Mac 2009

Syatrah oh Syatrah ...


hemmm .. budak syatrah ni ... ada je dia buat .. tak reti duk diam ... skang ni dah pandai ajuk ape yg kite buat ... kekadang malas nak marah .... kite main tunjuk isyarat je suh simpan ... kang jap lagi dia buat la balik ape kita buat tadi ... nak marah tak jadi .. gelak je la ...
ada gak masa masanya ... dia jumpe benda yg seakan akan sama ... dia buat aa .. contoh .. deodorant (ketiak) .. yg dia jumpe botol ammeltz yoko yoko .. hahaha siap ambik buat demo ... sapu kat ketiak dia ... adoi laaa ... ada je dia nye idea tuu ... siap sapukan kat ketiak bapak dia sekali ...
skang ni semua orang dia panggil ibu@ buuuu <
kekadang dia dengar aku panggil bapak dia apit .. dia pun ... apittt .... apiiiittt .. hahhaha... penat layan ko sorang ni syatrah oii ...

.......................

masuk arini dah 5 hari gusi aku bengkak ... patut tak surut .. aku suh apit beli antiboitik .. dia beli ubt sakit gigi ... hemmm .. nasib laa ... huuu tak tahan sakitnyee .... tido takleh ... makan lagi laa sakit ... adoi laa .. bila laa nak ok ni ... (harini 9/3/2009 .. dah ok sikit ... tinggal bengkak je la lagi lom surut .. kebas gak rasa bibir aku ni .. dah macam bibir kak nita je ... glemer gitu.. ahaks)

1 ulasan:

Fadhlah berkata...

p/s:tak satuk kena saman gan k. nita ker?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky