keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 22 April 2009

Periksa JPA

huu ... hari ni lepas satu paper ... 3 jam bertungkus lumus tak berenti menulis ... penat siot .. tambah lak dah biasa menaip... kan bagus kalo dia kasik pc .. tentu dia pun tak pening nak baca tulisan kitorang yg dah berubah menjadi gorgon tu ... hahahah ... cian .. rata rata semua lenguh ... termasuk laaa aku ... gagahi juga laa a... sbb nak kena jawap 10 soalan ....

tak pepasal budak belah kiri aku kena tangkap .. meniru ... udah la peksa open book ... meniru lak ... tak ke sesia jadinya ... esok satu paper lagi ... harapnya dapat la jawab ... 

careless nye aku ... lupe lak nak peksa buku ape nak pakai .. udahnye tadi lepas peksa ... bergegas ke PWTc ... kunun nak cari buku .. tapi hampes ... abis dah ... kui kui kui ... amie .. amie .. ape nak jadi ko ni .... memain je buat satu satu keje nih ... serius lah ... 

tengah aku dok belek buku kat gerai ILBS ... tetiba ada mamat ni baikk nye rapat ... sentuh bahu ... rapat giler ... baru aku berkira kira nak nengok muka dia .. dia pun cakap .. ayang oii ... 

laaaaaaa .. mr T .... rindu nye kat dia ... tak sangka lak jumpe jugak kat pesta buku ni ... dia ngan geng bos opis dia dok buat selection buku ... happy nye rasa .... dia la bos aku yg paling best di abad ini .. setakat ni la ... (bos lebri ) ... ngam baik punyer ...

hahah dengan selambe nye dia cakap .. aiyoo .. aku happy oo ... rasa mau pelok sajaaa .. hahaha sabar je la mr T ni .. gitu la dia .. peramah orangnya ... baik hati ... 

aku ingat 1st day aku masuk bahagian tu ... dorang perkenalkan .. ini MR T ... hahah terus lam otak aku ingat MR.T The A' Team ... alaaa yg pelakon negro penuh rantai kat badan dia yg tough tuu .. hahahah dalam hati nak tergelak pun ada bila teringat pasal tu ... anyway .. aku duk sebelah dia pun ... tu gambar bahagian aku dulu .. actually ada 6 orang ... yg ada dalam tu 4 je ... sorang lagi tu Boy ... satu bahagian gak . cuma dia aras bawah ... baik gak tu ... tah la ek .. agaknye masa tu memang semua ok kot .. tak kira jawatan ape ... macam tu la best ... 

kalo takat pangkat je tinggi .,. keje hampes tak guna gak kan ... hemmm ... aku ni kuat dendam juga ... aritu aku jumpe bos bawah (pompuan tu la) yg tanpa segan silu nak bagi nilaian SKT aku yg paling rendah .... 60++ .. huuuuuuu .... memang aku ingat sampai skang ni ... berat sebelah nye kes .. ngan budak lelaki tu kemain lagi .. tak buat keje pun .. still ok ... aku yg tolong settle semua keje tertunggak tu .. dia nak kasik rendah ... takpe ... tuhan ada membalasnya .. ko tunggu la nanti .... kite tengok je k ... soo aritu dia ada tegur aku .. tapi aku biasa la .. hipokrit ... sengih gak la .. walau dalam hati meluat sehabisnya ... arghhh jahat nye aku ... (tak suka bila ada perasaan macam ni) .. tapi dah dia yg cari pasal sangat .... uhhhh ... udah le amie .... dia takde kaitan dalam hidup ko ... hahahhaa  .. lupakan aje .... malas nak citer ah ....

ape pun . harap esok aku leh jawap semua soalan ... k ah .. ngantuk dah ... cau cin cauuu ... 

>> GOOD LUCK AMIE <<>

5 ulasan:

Fadhlah berkata...

ooo...

Natrah Norlin berkata...

isk..ko dah ade blog tak bagi tau aku pon..kelas epal tu kene beli mesin nya...baru dapat join..

aku mmg minat nak gi kelas2 nih..tapi sume wat ari sabtu...sapa nak jaga anak2 aku...

Natrah Norlin berkata...

isk..ko dah ade blog tak bagi tau aku pon..kelas epal tu kene beli mesin nya...baru dapat join..

aku mmg minat nak gi kelas2 nih..tapi sume wat ari sabtu...sapa nak jaga anak2 aku...

Binjaie berkata...

yep g. luck...

mum_nakal berkata...

banyak2 bersabar. semua dugaan. kalau kita berhadapan dgn org seperti itu, satu hari nanti dia akan bertemu buku dgn ruas. Insyaallah...disebalik kesabaran tu ada hikmahnya...DIA yang maha mengetahui segalanya...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky