keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 18 Mei 2009

Final Exam

Huuuu ... hari ni (10 Mei 2009) last paper aku ... 3 minggu .. macam macam peksa ada .. pening gak kepala .. tapi ... cool aje la ... baca satu satu ... anyway .. satu paper memang dah sah sah hancus ... nampak gayanya kena lebih effort lah next sem ... n harapnya peksa Jabatan dua dua paper lulus laa ... soo takyah laa aku ambik lagi sekali .... senang nye ati ... leh laa start hobi aku lagi ...




Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky