keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 5 Mei 2009

frustnye ....


kali ke dua aku rasa frust bila menjawab peksa ... arini tah kenapa blurr amat ... dah tu memacam lak jadi ... aku bangun 6.30 pagi .. siap kuar umah jam 7.00 pg.. aduii ... jamm jalan dari Banting sampai la ke Shah Alam ... arghhhh ... elok je aku sampai .. jam aku dah tunjuk kul 9.00pg punye laa lama nak sampai ... slow kebabai macam siput sedut ...

aku masuk je padang tu .. terus aku park kat tepi ... hahah ... malas aku nak round .. masa takde dah .. jalan lelaju laa ... elok aku duduk .. tulis detail pada slip kedatangan n kertas peksa ... terus announce mula jawab ....

ahhhh ... start blurr ... maybe sbb aku gabra sampai lambat ... otak plak beku ... hampes ... hancus laa paper management aku sem ni ... hmmm ... nak kata tak baca .... semua bab aku dah abis ulangkaji ... tapi memang bengap otak aku tadi ... macam selalu dalam citer katun ... ada bunyi cengkerik tu ... haa macam tu la ... kosong ...

amie ... amie .. ape nak jadi ni ?? ... jatuh laa pointer aku sem ni ..... tak dapat laa beli ..... "tuuut" (rahsiaaa)

sama macam 1st time aku ambik peksa KPSL ... hahahha hampes jugak ... aku punya laa pulun baca buku perintah am n seangkatan dengan nye ... ahahahha rupanya soalan dia ..soalan am .. berkaitan lebri ... pengetahuan dalam bidang kepustakawanan .... adoi laaa ..blurrr ... tau ape aku buat ??? aku dok salin laa soalan tu kat kertas ... hantar gak la ... tapi satu hape pun takdak kecuali soalan ... hahahahah ... keputusan kuar ... KANDAS .. laaa ... ape lagik ... hik .. hik ... hik ... tapi sekali tu je ... 2nd time aku ambik .. memang aku pulun habis habisan .... dah tutup lampu nak tido ... aku leh bangun balik baca satu round lagik .... alhamdulillah ... lulus ;) ... heheheh memang aku puas ati laaa peksa tu ... asal baca soalan je ... tau jawapan ... masa je tak cukup ... penat nye tangan nak menulis ... jgn kata laaa .... letih siot ... sampai last nak tulis nama pun dah ketaq.... ketaq ... siap mintak kawan tlg ikatkan kertas jawapan ... hehehe ... 

ape pun .. keputusannye ... aku terima ... lepas ni nak beli Ginko la ... dah tua tua ni otak lembab semacam lak ... saboo je laa ... 

 

3 ulasan:

Fadhlah berkata...

kensian

Tanpa Nama berkata...

Aku tau apa benda rahsia yg "tuuuutt" ko nk beli tu...henpon canggih kan??yg bleh kuar org sekali dr henpon tu hahahahaha


miKeY....

Amietz.fk berkata...

alamak ...pecah rahsia aku la mikey ... nampak gayanya tak dapat laa hp canggih mengeluarkan orang tu ... melepas sudahh ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky