keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 11 Mei 2009

Member lama ....

Hemmm ... nampak gayanya tak lama lagi .. sorang kawan aku lak pindah ... jauh nun di Sabah sana nun ... tahniah buat Halim sbb dapat balik kampung halaman ... dapat la dia stay dengan family tercinta .. aku ingat lagi few years sblm ni .. baru je dia happy dapat balik kampung halaman .. siap pindah semua satu family ... duduk tak lama .. alih alih .. kena pindah KL balik ... hemm .. gitu la kalo keje ... kejap sana . kejap sini ... ape pun tahniah sekali lagi Limm...

actually Halim ni kawan chatting aku ... kira kawan kawan chatting terawal aku gak la .. sbb kenal dia pun year 1999 .. lama tuu ... 10 thn dah ... masa tu happy sangat rasanya ... memacam laa .. room Malaysia 1 tu .. kira kitorang yg punya laa ... biasa si Halim ni ... orang greet .. "Saya putar halimm" hahahah .. roda impiann ... aku lak orang panggil .... fkkkkk (singkatan ym aku .. flying kisses .. kalo si halim ni sebut .. bunyi ... "F-kay" ... pekat ...

dia ni selalu buat aku gelabah katak ahh .. biasa kalo dia nak ajak kuar ... mesti dia call n cakap ... Fkay ... aku kat bawah ... aku ingat dia memain .. sekali bebetul dahhh .... ape lagik .. kelam kelibut ahhh ... biasa lepak kat kampung baru je .. dekat ngan umah aku masa tu ... hemmm .. tu laa citer lama aku ngan kengkawan chat aku ...



- Amietz -

2 ulasan:

Fadhlah berkata...

cita adik ko carik kat selayang baru taknnak cita ker

Natrah Norlin berkata...

halim halim..halim hawau

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky