keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 21 Mei 2009

Ohhh Tidakkkk ....


Aiyarkh ... pagi ni memang takde ong ... aku pi "Ladies" nak betolkan aku nye tudung ... alih alih ada laa manusia ni .. aku tak tau aa sape ... kalo ye nak melepaskan hajat punn ... cover cover la beb ... hahaha siap ngerang "uuuhh .....uuuhhh .... aahhh ... cepelup ... cepelup "

.... oh tidakkkkkkkkk ........ agaknye ape perasaan korang ekk kalo jumpe situasi macam ni ??? aku nak tegelak tak tahan .. terus kuar ... masuk opis balik ... hahaha .... ape daa .. wat malu kaum jer ...

cakap pasal toilet ... teringat kat umah moyang aku di Kedah sana nun ... dulunye tandas .. harap maklum je la .. semua kat luar rumah ... soo moyang aku nye umah ni .. tandas dia berdinding n atap zink .. base dia dibuat daripada tayar traktor yg besauuu ... ada simen laa sesikit ... soo kalo nak pegi tandas tu .. kena ambik air dari telaga dulu ... baru laa boleh melepas hajat ...

korang bayangkan kalo hari malam .. dengan takde lampunyer ... aduii ... kerja nahas beb ... kena pulak time tu dah terasa rasa sangat sangat ... hahahahah ....

yg tak best nye ... siap ada lobang lobang kat zink tu ... soo bila dalam tu .. mesti mata melilau jer .. hahah takot orang SKOBENG (kata paklah) ... n maklum laa dah berkurun nye tandas ... zink pun tak berapa kuat dah ... asal sentuh je ... gegar satu tandas sehh ... aku lak masa tu memang bulat ... tak dapat aku bayangkan kalo tetiba mana la tau aku ter senggol ke ape .. hahahah .....pranggggggg ... ROBOHHHHH ... . malu sehhhhhhhhh ... maluuu ....

aku ingat lagi umah tu ada telaga besar sehh ... bukan size kerek yg biasa ni ... kalo jatuh dalam tu ... tak tau aaa nak kata ... tak naik naik dah ... .. kalo aku mandi kat situ .. mesti aku melutut kat tepi telaga .. baru la aku ambik air dia ... dah tu dalam telaganya ...
satu lagi telaga kat belakang umah tok lang aku ... situ memang mencabar gak .. takde dinding .. tutup ngan dinding nipah tu (daun yg orang buat atap rumah dedolu tuu ... ) ...

hemm .. nanti malam aku sambung .. citer semasa aku kekecik dulu ...
"Tiba masa balik kampung"

..... 2B Continued ......


Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

1 ulasan:

Fadhlah berkata...

rumah moyang tu..rumah moyang aku gak la...hahaha..nak tambah cerita lagi...telaga tu mmg la sangat dalam...klu nak suh imagine tu...dalam dia mcm umah 3 tingkat..menurut ceritanya...masa gali telaga tu..mmg tak jumpa2 punca air bawah tanah nye..tapi disebab dah gali,maka diteruskan juga sampai jumpa..tahap kedalamanya tu sampai jumpa batu kapur..bila pecahkan batu kapur tu..baru la dapat punca air....air nya...tayah nak bayang la..mmg tersangat sejuk!dan teramat sejuk sekali...ckp pasal jamban gegar tu...mmg betol la..ingat2 dulu..klu balik 4 hari kat sana..4 hari la aku tak berak...hahaha..taik dlm perut mmg dah berketul2 la...kah..kah..kah...tp sekarang dah ok..depa dah buat jamban cantik2...telaga tu jerk la..mmg gerun ooo klu tengok kedalaman telaga tu...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky