keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 8 Jun 2009

aku dan "cceo"


Uhhhh lamanye tak jumpe ngan akak aku sorang ni ... dulu kat opis lama ... kitorang semua panggil dia CC ... sbb masa tu dia keje cc .. hahah bos aku lak panggil dia C .. soo aku kekadang panggil dia akak .. kekadang panggil C ... biasa bila aku cakap ngan dia aku bahasakan "aku & ko" aje ... soo skang dia dah jadi EO hehehe tapi panggil C gak ... ahaks

akak ni memang laa baiknye manusia ... tak penah lagi aku jumpe orang macam dia ... lembut je .. manja bila bercakap ... aku? mak aii .. kasar ... sooo akak ni lepas kawen dah pindah duk Melaka .. soo kesempatan yg ada .. masa gi out station kat melaka tu .. aku jumpe la ngan dia .... rindu nyeee .... plok lama lama sket ... hehe ... akak dah chubby sikit ... happy kot lepas kawen ngan abg ... malam tu aku jumpe dia pun dah jam 11 lebih .. memang penat .. tapi aku gagahkan juga ... rindu nye pasal ...

biasa aaa .. akak datang ngan abg ..naik kete 9191 ... heheh .. seronok tengok depa berdua tu ... happy je selalu... dok gegelak sakan ... ngalahkan orang bercinto .. hemmm happy sokmo kate orang kelantan ...

soo malam tu ... abg bawak gi jenjalan pusing bandar Melaka ... singgah kat tepi sungai tu ... minum air jambu .... takde ape sangat ... lepak aje la ... dah tu akak ajak makan roti canai lak ... hahaha .. cian abg ... bawak jugak laa ... makan kat restoran mamak ... hehehe ... udah semuanya order ikut selera akak ... cian abg .. telan gak ler .. hahahah .. kelako lak aku nengok depa ni ... dalam hati aku "Tentu happy kan dapat hidup bersama dengan orang yg kite sayang .." akak n abg dulu pernah terpisah ... jauh akak merantau membawa diri .. tapi abg cari jugak sampai dapat ... memang bebetul dia sayang kan akak ... dah jodoh dorang ...

ape pun .. aku doakan kebahagiaan dorang berdua berkekalan hingga ke akhir hayat .. dimurahkan rezeki n anak yg soleh/solehah ... aaamiiinn ...

.....................................

adoi .. tak jumpe carik lak dalam blog aku .. ada ayat ni yg aku karang ... nanti laa .. kalo jumpe .. aku akan post dalam ni ... huhu ...

.............................

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~It'S OnLy Me~

- Amietz -

3 ulasan:

Fadhlah berkata...

uik..akak cc..baik tu...doa dia bahagia slalu..

fizA berkata...

harap aku nanti camni gak...

LiNda berkata...

Tabikk springg kat abang!!

cari punya carikk.. akhirnya jumpa gak akak cc tuh kannn.
pasni akak cc jgn lari jejauh sangat tau, larik dekat2 jek. ala.... lari anak-anak or lari manja2 gituuuu...

moga happy selalu.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky