keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 2 Jun 2009

aku dan seseorang


hemm ... tak diduga .. dah nak hampir setahun aku tak jumpe dia ... ya allah .. pejam celik pejam celik ... kiranya since aku keje di Putrajaya .. langsung tak jumpe ngan dia?? mak aiiihh ... Teruk sangat ke life aku ni? sampai nak jumpe kengkawan pun tak sempat? .. pernah 2 -3 kali plan nak jumpe .. tapi last minute cansel ... memang aku takleh nak xcuse.. n kekadang dia lak takde masa ... (selalunya aku la puncanya ..)

sooo ... ni kali ke 8 aku jumpe dia ... dalam masa 2 thn aku kenal dia ... so far so good n aku rasa selesa dengan dia .. n dia pun ok ngan aku ...huhuuu we just friend ... like he said ... and i'm ok with that ... hemm ... ape pun ... harapnye dia selalu sihat, happy (ngan aweks aweks dia) + selamat selalu walau dimana dia berada. Kalo ada rezeki n jodoh ... dapat la kita jumpe lagi ... insyaallah .... terima kasih utk segalanya :)

--------------------

patut la vicky n kawan lain selalu marah .. susah sangat nak jumpe aku ekk ... maaf ye kawan kawan ku .. aku bukannye kera sumbang .. tapi kekadang ada saja yg menghalang .. insyaallah .. kalo ada rezeki .. kita jumpe jugak ...

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~It'S OnLy Me~

- Amietz -

1 ulasan:

Natrah Norlin berkata...

sape kah sidia itewwww!!!!!!!!!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky