keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 9 Jun 2009

Out-Station Melaka


K ah ... arini aku citer la sesikit ape yg dah berlaku di Melaka ... aku gerak dari opis hari Rabu pagi .. sbb kalau diikutkan pendaftaran dijalankan pada hari tu juga ... soo kat sana aku menginap di hotel Naza .. cantik gak bilik dia ... yg penting selesa ...





Soo .. tugas aku ... menguruskan Hakim perlawanan ... aku kena jaga Roundes .. haha permainan paling best masa aku kekecik ... Roundes tu ape ?? laaa tak tau ?? ... permainan ni kite kena pukul bola n lari ikut bes yg ditetapkan ... biasa dalam bulatan laa ... kalo aku masa kekecik, bilangan pemain ... ikut ramai mana geng yg ada .. bola pakai bola tenis ... kayu .. memang arwah apak buatkan.... bes dia ?/ tentu laa selipr pemain yg ada ... hahahah ... syok tuuuuuu ... betol tak pak lah ???

soo bebudak ni main aritu, satu pasukan 5 orang pemain n 1 simpanan (6 org sepasukan) ... syarat dia macam biasa la ... soo kalo nengok dari fizikal bebudak ni ... alahaiii kecik ceno'et je sorang-sorang, muka toyaa je ..blur blur gituu ... hahaha ... tapi bila dah nengok dorang main ..perghh semangat sehhh ... tak sangka ada yg kuat betul pukulannye ... jauh melepasi had yg ada . puas la pulak geng lawan nak mengejar .. siap berebut bola pun ada ... hahaha ... memula ..menten ... lelama ... aku lak lelebih ngan geng urusetia lelain dok menyokong bebudak ni .. siap suh lariiiiiiiiiii .... lariiiiiii .... hahahh ... Opss ... terlebih sudahh ...
bebudak ni ... yg semangat lebih pun ada ... yg takde semangat lemahh je pun ada ...ada yg berangan je masa main .. bola ada depan mata pun tak perasan n macam blurr je ... siap kena jerit baru ambik cecepat ... hahaha ... ada yg happy terlebih (jenis enjoy) masa pukul bersemangat ... masa lari siap melompat lompat tuuu ... seronok je nengok ... ..
mak bapak cikgu cikgi takyah citer ah ... kemain lagi .. tapi ada insiden mencarut tu yg aku tak suka .. kalo aku yg jaga markah .. siap la depa ... kuwang ajo lak rasa ... bukan ape .. kang budak budak ni nampak ... tak baik le ... jadi ikutan lak...(buat aku lagi marah ... sbb dia sebut pompuan nye tuuuttt (+ - #$makk punye pengadil laaaa ... <<>
paling aku suka ... ada sorang budak ni ... kalo dia aim bola tu .. siap kenyit mata sebelah .. tangan lurus depan .. lamaaaa je dia aim ... hahah puas lak sorang lagi tu tunggu .... tapi dia nye balingan n pukulan .. memang superb ...
hari sabtu .. perlawanan akhir ... (balik umah jap .. nanti aku sambung)
okehh .. sambung balik .... soo sabtu tu ... awal pagi dah mula ... hakim semangat lebih ... (sbb dapat saguhati beb) dah tu mula laaa sukan ... di padang A ok je berjalan lancar .. padang B .. alih alih semua mata tertumpu pada sorang budak ni (pasukan tabika Gua Musang) terkepit jer berdiri tegak .... humang aiii ape jadi ... nak tekucil sesangat aper ... masa tu memang laa pengadil tu tak perasan .. sbb dia nengok yg depan dia je ... nak tiup wisel suh baling ... dah tu budak tu berdiri tegak aje tak gegerak ... hmmm ... dah tu lelaki tu mencarut ... sorang lelaki lagi lariii g kat budak tu n bawak tepi padang ... heheheh ... abis "bacah suar diaaa" ...  hmmm sabar je la ..ngape laaa cikgu tak bawak g kencin dulu ... kan dah susah ... main gak le ... anyway budak tu salah sorang best player tuu ... soo iggy aje lah ... Selangor menang .... yey ... tahniahhh ... 
tahniah gak buat hakim yg tak banyak timbulkan masalah ... TQ juga buat kak Maria ... Kak Zai .. Kak Ju ...dorang banyak buat keje n ajar aku semua ... kalo dak mana laa aku nak kejar itu ini kalo takde depa ... haaa .. ni la barisan urusetia .. yg ada anak tu staff juga .. tapi dia urusetia bahagian lain ... baju oren .. kak Zai ... baju merah ... Kak Mariah ... aku ... tentu laa yg bulat tuu ... ahaks ...  tu je nak story .... 










Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

1 ulasan:

Fadhlah berkata...

main choping pon best gak..kepuasan pabila bola berdesup kena kengkawan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky