keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 7 Jun 2009

Penatnye ...

Harini aku sampai umah jam 2 petang lebih kuwang laa .. semalam aku tak dapat tido .. kekejap orang kacau ... kekejap orang kacau .. kelmarin takleh tido gak ... silau .. aku memang takleh tido kalo cerah cerah ni ... sekali .. aku sabar lagi .. kalo dah 2 -3 kali ?? uhhhh angin gak rasa .. tapi sabar je la ... 

udahnye sepanjang jalan tadi aku drive dalam keadaan mengantuk..pakai spek salah ... tak pakai silau lak .. ahh .. .. follow orang depan slow je aku rasa walau meter dah tunjuk 100.. sori la ... aku pecut dulu .. kalo dak ada yg lelap kang ... rupanya aku salah masuk tol .. adoii .. bila laaa aku nak xpert jalan kl ni ... abis satu bangi aku pusing .. haha ... tembus lak kat hiway nak ke dengkel .. elok sangat la .. tapi pikirkan dah janji nak tlg angkat kotak . aku turn balik to putrajaya .. tunggu punya tunggu .. rupanya dah selesai pun .. adoii ... soo aku gerak balik banting dalam jam 1.30 .. singgah dengkel beli nasik bungkus ... sampai umah .. angkut barang semua bawak masuk ... run mesen basuh (kalo tidak tak sempat sbb mungkin kena kuar lagi minggu ni) sooo  pasang tv .. landing ... hahha tv tengok aku ... 

mata aku panas n berair je ... kepala pening ... badan saket saket .. uhh ... best nye kalo dapat cuti panjang .... 

nanti lah aku citer yg lelain .... 2 b continued ... aku nak tido awal malam ni ,... esok keje pulak ... 

have a good rest guys ... 

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky