keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 7 Jun 2009

Tag Dari Fiza ...

1. If you can be an animal, what will u be?
tak penah lak pikir nak jadi binatang ape ...  harimau kot ... sbb aku suka harimau .. ahaks ..

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
uuu  ... berat nye kes ni ...  duit haram beb ... tapi jawab soalan ni ... joli katak ngan kengkawan kot ... hahaha beli laa ... ambik ... ambik ape mau .. hehehe .. best kan ??

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
hmmm best ni ... first .. aku nak gi belanda ... nak nengok bunga tulips . then nak muncul dekat ngan abg adik .. sbb dia  takmo jumpe manusia dalam chat ni ... soo dapat tengok dia dari jauh pun ok ...

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
huuu berat soalan nih ... tapi aku tetap pilih masakan ibu ... sebab semuanya sedapp ... terutamanya sambal tumis ...

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
wohooo ... aku nak shoot mamat sengal kat simpang 4  ... sbb nye dia  angau tahap gaban sama aku ... aku lak allergic ngan specis macam ni ..  boleh bikin aku lagi seram sehh ... dah macam sex maniac je aku rasa ... minta dijauhkan lerr .... 

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?

more 24 hours ... y ? more i can do maybe ... can sleep more ... ahahah ..o need restt so badly ..

7. If you can date celebrities, who is that person? why

dari dulu memang aku nak sangat jumpe Mael XPDC .. then aku nak jumpe anuar zain .. uhhh cantik nye rambuts dia .... tergoda ..mau  pitam 18 kali kalo jumpe nii ...

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
i want him... perfecto .. ciri lelaki idaman malaya... kalo barang lak ... peti ajaib yg boleh mengeluarkan wang tak abis abis ah ... huuuu makcik kayooooo ....


9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
- Paklah - sbb  adik aku 
-  Sawako
- Elrica 
- Abg Adik 
- "Dia " dan koleksi aweks-aweks dia .... (memang cukup kuota 7 orang)


why??nak nengok ape dorang komen .. 

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky