keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 4 Julai 2009








hmmm .. rasa macam lama giler tak bercuti kemana-mana .... haha .. berangan jap ... kan best kalo duit tak pernah surut n selalu bertambah jer ... sesuka hati je bila-bila masa nak bercuti n tak kesah kemana nak pegi ... huhuu .... gambar ngan katak tu masa g akua langkawi ... bawah ni masa kat rose garden Cameron .. aku teringin nak g Farzer laa ... wahh .. ada sesape dah pegi? citer sikit kat aku .. best ke tak ??
Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky