keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 25 Julai 2009

Peksa JPA



Rabu lepas .. aku rasa happy ... sebab nya dapat keputusan periksa JPA ... syukur alhamdulillah .. kertas 2 yg aku rasa susah nak jawab .. lulus .... syukur ... tapi yg tak best nye ... paper satu aku ..... keputusan nye ... TIDAK HADIR ????... wahhh... mana boleh jadi kok ... sudah aku hadir ... tangan dah letih menjawab tuuuu ...

alamak ... apasal lak ??? aku dah agak menda ni terjadi .. sebab nye ... aku sepatutnye duduk di section A .. tah cemana kelamkabut aritu ... aku pi duduk section C ... satu yg aku pastikan ... aku tulis IC n no angka giliran aku ... tapi dua dua aku duk section C ...

aku dah call JPA .. minta dia semak semula ... harapnya ada laa kertas satu lagi tu .... n mintak mintak lulus laaa ... penat nak menjawab nye beb ... berkajang kajang ..... letih tangan nak mengarang .... geng lain semua dah lulus ... adoi la ... tak abis lagi la penantian aku ... Ya Allah .. moga moga jumpa laa kertas satu lagi .. n hendaknya lulus laa ... aaaammiiiinnn .....

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky