keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 23 Julai 2009

Perak ...





hemmmm .... akhirnya berjaya juga aku menjejakkan kaki ke sri iskandar .. hahah naik cramp gak kaki aku ni ... ape pun .. sib baik kete aku kuat gak le ... sepanjang jalan ke sana .. memang ujan lebat menggila .. sepanjang jalan ... tak nampak ape .. bawak lee slow-slow ..sib baik gak ada kawan .. kurang sket ngantok ... cuma semalam je laa .. ngantuk gila gila punyer ... hahah siap aku leh sound kawan aku ... ko jgn tido fazila .... :))
memang bebetol aku tak tahan ..... tu pun sblm gerak .. aku dah take nap 20 min ... kalo idak .. lagi worst kot ... sooo sempat la aku singgah kat kellys castle ... ambik gambo je ... masa tu dah le ujan renyai ... idok le teman nak naik ke ateh ... heheheh ... takooot ... nampak je beso macam ni .. takot leh tahan gak lee .. :D .. heheh ...

ape pun .. gempar gak la .. kes bebudak UITM berpusu pusu serbu stesen sri iskandar tu haa ... aku lak masa tu tengah beli barang .. terus kawan aku ajak balik .... takot gak la ... takde la beli ape ape .... ongkos pun takde ... bln ni abis ... semua aku kuar .. bayar duit studi semata ... huh .... penin jap kepala akuu ... cemana nak survive ni ......... ahad ni g follow bos aku g penang lak ... hehehe ... sabo je aku ...

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

1 ulasan:

Yati berkata...

Baby, ko pi Sri iskandar, tak singgah umah aku pun...? :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky