keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 10 Ogos 2009

10 Ogos 2009

mmm ... ingat nak cuti arini .. tapi kena g seminar lak kat INTAN ... g aje lah ... cuak gak .. cemana la aku nak g sana ... memula kat Angkasapuri ... tapi last minute tukar kat INTAN Kiara lak ... pepagi aku sampai ... punch n terus g admin tanya pasal kenderaan jabatan .. gamble jer ... kalo takde .. aku usaha kot lain ... hehehe sib baik ada .. syukur alhamdulillah ... legaaa ..

ramai betol muka yg aku kenal ... muka lama n muka baru ... ada yg hampir 6 thn aku tak jumpe ... terutama masa kusus memula kerja ... ada yg aku kenal dulu solo .. skang dah nak masuk 2 anak nye ... murah rezeki dia ...

hehehe saat paling happy .. bila mamat yg aku suka nengok dulu pun sama gak kusus .. huuu ... tah bape dah anak dia ekk?? masih menten lagi dia cuma serabai sikit ahh ... memula aku tak pahsan .. sekali dia naik tangga pandang atas terus senyum n angkat kening kat aku ... alamakkk rasa gugur jantung kejaps ... (masa tu aku lak enguk bawah ~ nak carik tandas daa)... dia terus masuk dewan .. n aku masuk tandas ... sengih sorang lerr ... teringat masa dedoluu ... hehehe ... ngape aku suka dia ekk ??? mmm tak encem ... rendah jerr ... sepet macam cina lak .. sekepeng jerr ... hahahaha ape daa taste aku nii??

alia ... sahabat aku ,.. menten .. dia dari dulu asyik tido jerr ... haha nasib baik peksa tak tido .. kalo idak .. susah ler .. sorang lagi Rin .. wah wahh tak sangka .. berbadan dua .. anak ke 4 ek ?? tahniah .. tahniah .. murahh rezeki ko kan ... best nye laa kalo subur macam tu :D (ye ke best??) ahaks .. i like babies ... cute ..

mmm ... ape lagi nak citer ek ? ooo citer pasal pilot aku ... upenye dia lebih kuwang aku je umo ... aku ingat dia tua lagik .. hahah pahsan muda aku nih .. kuang kuang kuang ... gelak tuk diri sendiriii ...

oooo yer ... ramai tul Geng KBS yg datang ... leh kata kan 70% ... mmm betol kata akak tu .. tah tah ni la last time kusus KBS sekali ... masin mulut yg mendoakan aku ... syukur alhamdulillah ... ape pun ... seronok kusus kat UKM tu ... masa nak balik .. tetiba aku nampak seteru aku ... wahhhhhh .. takde la aku dendam .. cuma geram je .. dia lak maybe dah nampak aku .. terus wat tak nampak ... nak cover la tu ... wa tak kesah ... lu nye hal .. selagi lu tak mintak maaf ... wa tak maaf kan .. hua hua hua ... (kes ganaz tahap dewa-dewa .. takleh di biarkan) ... tah ape jadi ngan tempat lama ek ?? lantak dia laaa .. aku rasa makin teruk gak nye ... tambah dedua kepala tak betol .. lantak le ... janji keje aku jalan ...

masa balik .. ujan lebat giler giler nye ... huiii ... dasat sehhh ... tak nampak jalan .. dalam hati aku ... alangkah baik nye kalo sekarang (waktu ujan tu lerr) malam ... mau aku peluk bantal dakap awal awal seh ... lena sampai ke pagi .... syahdu nyerrrrrrrrr .....

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -


Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky