keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 5 Ogos 2009

abg adik ....

emmm .harini .... on jer YM .. terus kuar offline dari "abg adik" .. wahhh .. rindu nye nak sembang ngan dia ... dah lama tak sembang macam dulu ... kalau dengan dia .. ada aje cerita yg nak di bualkan ... tak pernah kehabisan idea ... windu nye kat dia ... tapi tak lama lagi dia akan balik ke Malaysia ... harapnye Mem dia berjaya dalam ape yg tengah di usahakan ... haha .. terfikir sendiri ... tah ape laa perasaan anak-anak dia ek ?? seronok duk oversea ke .. atau best Malaysia lagi? hahaha .. kali ni pasti "abg adik" dah macam omputeh datang Malaysia la pulakk .. tak tahan panas gaknye ... heheh ... yg pasti .. mesti dia rindu nak makan sambal tumis n sambal belacan gak nye ... rindu nak makan durian .. rindu nak makan petai ... huhuuu ....




teringat last year ... masa dia mintak aku belikan barang barang ... tentunya cili kering ... rempah ratus n yg paling penting .... PETAI !! .... hahaha .. puas laa aku cari kat pasar .... dah tu penin otak pikir .. cemana aku nak seludup petai ni ekk ?? dah tu siap hantar sekali lempuk durian ... ahaks ... rezeki dia ... semuanya sampai dengan selamatnyer ... alhamdulillah ... syukur takde halangan ... cepat je sampai courier tu ... tak sampai 3 hari .... gempak abis ... seronok dia dapat makan sambal petai masa tu ...




ape pun .. dia kawan n sahabat yg baik pernah aku ada dalam life aku ... cuma bezanya ... dia sahabat di "Dunia Cyber" aku ... tak sabar tunggu kepulangan dia ke tanah air .........




Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky