keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 16 Ogos 2009

CSI

on the way back ..dekat simpang boh plantation (simpang 3 seri cheding) dalam hujan renyai ... sesuatu yg mengejutkan terjadi .. dari jauh aku nampak beberapa buah motor polis ... dan aku nampak ada body bag atas jalan... tapi takde lak kereta atau motor yg rosak berhampiran kawasan tu ... agaknye kes langgar lari ... dalam otak aku ... sape la mangsa tu ?? cemana laa family dia ? tau ke tidak ? sedih n sebak lak tetiba .. jgn laa jadi menda macam tu pada family n kawan kawan aku ... harap semuanya sihat selamat selalu .... aamiinn ...

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky