keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 2 Ogos 2009

emmm ... pecah sudah rahsia ku ...



hahah ... hampes je ku rasakan .. baru je berangan nak jadi PI ... udah nye kantoi ... aku ingat aku je leh buat "ayat power muka selamber" atau singkatannya APMS .. hahaha .rupanya .. dia pun cover line beb .. adoiii ... . apasal itu orang suda report daahh ..nasib laa aku ni tak citer ape ape yg berlaku sepanjang aku kenal dia .. konon nak jaga line ... actually memag aku ni kalo tau ape ape pun .. susah aku nak citer ngan orang ... even kalo aku dah tau pun .. aku akan buat tak tau jer ...


Patut laa awal awal lagi dia dah cakap kat aku pasal dia .... n aku lak takde la kezut "gila khinzir" wat biasa jer ...memang aku dah agak .. cuma sekarang ni dia dah makin biasa ... cool n relax bila bercerita .... aku ok je .. macam biasa ...harap dia semakin ok n bahagia hendaknya...


aku?? ... mmm .. nampak gayanya .. takde ape ape yg diff lagi ... cuma keje n study je .. makin lama makin pack ... belum masuk Ogos lagi .. jadual aku dah penuh di calender ... kuar aje laa ... cemana nak menten ni ?? kopak dah ... semua masuk dalam tabung UITM aku ... hahahhaha ... nasib lerrr ....


Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky