keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 27 Ogos 2009

Good Friend of mine ...


harini tah mengapa .. pepagi lagi dia dah Pm aku ... lama betul tak sembang ngan dia setahun lebih gaknye ... ... aku ingat aku jadi baik ngan dia ni sbb "ibu". kami dua dua memanggil emak dengan panggilan ibu. soo bila berlaku perkara tak diingini pada ibunya ... aku juga turut merasa sedih ...

pernah satu hari ... (masa tu keje di kelantan lagi) sembang punye sembang .. citer bab ice cream tengah malam buta .. tak silap aku dah jam 1 lebih ... hahaha boleh lak dua dua terliur .. terus g dapi makan ice-cream ..hahah .. dia suka ice-cream jagung aku lak suka coklat ... mmm saja sesuka jer ... well .. aku rasa untung juga ada kawan macam ni .. ada juga kawan tuk berkongsi perasaan ... (bukan semua yg tahu atau diberi tahu tentang hidup aku ... even my own brother or my best friend) mmmm ... aku happy dia happy... terutama lepas apa yg berlaku ... harapnya dia selalu happy n selamat sihat ... also ... aku harap persahabatan ini akan terus kekal ... terima kasih sahabat ku ...

Hmm .. ape cerita ngan abg adik di UK ek? sms tak jawab ... PM takde balas gak ... bz tahap gaban kot ... maklum laa nak balik Malaysia dah ... hehehe last time berpuasa n beraya kat UK la thn ni ... 

--------------------------------------------

Nice feelings that fill up our life ... make us feel great and life seems full of butterflies and love .. 

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~It'S OnLy Me~
weeee

1 ulasan:

Precious berkata...

Life is full of surprises, happiness and also sorrow. Take life a step at a time. Enjoy!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky