keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 20 Ogos 2009

Letihnye arini ...

tak tau ngape ... arini aku rasa serabut otak ... rasa letih yang teramat sangat n rasa macam tak sihat jer ... mengantuk .. pening ... semua ada ...
on the way back .. rasa macam pening nak muntah pun ada .. macam salah makan jerr ... nasib adik ipar yg bawak kete ... kalo tak ada gak yg weng semacam bawak kete ....
sooo bagi mengelakkan aku melepak tak tentu hala .. aku kemas meja aku .. susun semua file ... satukan ... report yg melambak tu aku letak tepi ..susun tegak tegak ... aku ikat semua file dengan tali ... n simpan lam kotak kat tepi meja .. PC aku lak buat hal 2-3 hari ni ... tanda tanda nak menopause kot .. maklum laa .. dah uzur .. kekejap dia blik .. kekejap ilang terus skrin dia ...adoi .. stress tul kalo tengah wat keje jadi gitu ... ape lagi .. puas aa aku ejas ejas wayar dia ... then aku tepuk slow slow ... hahaha .. dorang semua suh aku tepuk biar KO terus .. mau dapat pc baru nihh ... hhahah sukanyaaa ...
bila laa nak dapat pc baru ek ???
esok la aku upload gambar besar .. satu meja kasik nampak k ... ni gambar dekat je .. saja nak tunjuk meja aku yg bersih n teratur tuuu ... hahahah ..K ah ... nak kena tido dah ... tadi balik .. aku masak laksa spegeti tuk paklah .. esok dia nak bawak g office ... harapnye cukup la ... insyaallah ...



Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky