keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 5 Ogos 2009

sahabat ...

mmm .. sehari dua ni ... ayik bertemu dengan kawan lama ... walau di alam cyber ... memula dengan "butaks" ... dia ni dulu kawan masa study ... last jumpe masa last study le ... kelakar macam dulu jugak ... lama gak aku sembang ngan dia .... memacam laa .. skang dia dah anak 4 .. mak aii .. dah besar punn ... aku je la macam ni lagi ... hehehe ... kata dia ... skang dah ramai kawan lari .. sbb nye dia keje jual insurance ... jgn le cakap gitu .. sadist lak aku dengar ... dah tu sempat lagi dia ayat power tu ... heheheh ... tak berminat la butaks ... soriii ... ape pun ... happy dapat jumpe kawan lama ...

yg ke 2 ... Ganesh ... wahh .. dia ni memang kawan lama aku dalam cyber ni ... kira generasi pertama laa ... dulu dia keje kontrak je di Malaysia ... aku ingat lagi .. last day sblm dia berangkat balik ke India ... siap ajak aku jumpe kat Pertama Complex .... flight dia malam tu .. soo aku lepas kerja .. ajak la kawan aku kak fara g jumpe dia ... hahah kelakar lak rasa masa tu .. dia pun tak la fasih sangat BI ... aku pun tak fluent sangat .... soo tak la banyak sembang ... mmm dia banjer makan KFC ... now dia dah kawen ... n dah kerja di US ... dah fasih BI .. n life dah mantap ... harapnye dia happy selalu ...

part yg susah sikit aku nak hadapi .... bila mana .. aku telah kehilangan seorang kawan yg aku senangi ... aku kenal dia baru jugak la .. n aku happy bila bersama dengan dia ... rasa seronok bila ada kawan yg mengambil berat ... mmm boring bila dia takde ... rasa sunyi lak ... harapnya dapat rapat kembali seperti dulu .....


Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky