keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 5 September 2009

Aku dibius cinta...

<<< dalam gambar ni ... aku dan dia kat sebelah kiri sekali ... yang takde kat dalam gambar ... ahaks ... cemana laa tukang ambik gambo ni ... ada ke patut tuan punya camera takde lam gambo ... cian kat aku ngan dd laling ... dia takpe gak ada 1/2 badan dalam pic ... aku langsung miss .. hahahah .... ni gambar masa g melawat umah anak yatim (follow D'bers club) ..jgn jelesss ...
ahaks .... panasss nye tajuk nih .. kang ada yg salah anggap n merajuk lagi ... tak kuasa mak nak layan sehhhhhh ... buat sakit otak makk jer .... lupekan pasal remeh temeh ni ... pepagi buta ni aku dok search lagu ... jumpe lak ngan tajuk ni ... soo teringat laa kat kawan aku DD laling (gelaran yg di panggil ok!) pompuann ..baik orang nyee .... kesahnye masa dok tolong dia prepare main masak-masak untuk makan-makan kat umah kawan ala-ala BBQ gitu ahh ... dia dok ulang laaa baris baris "Aku di bius cinta" ... sepanjang hari ... dari pagi sampai petang abis masak sampai laa aku hantar n nak tido kat otel dia malam tuuu (tak larat nak balik beb.. letiss gilerr) ... hahahah .. maybe dia di lamun cintaaa masa tu agaknye .... hehehe ..ape pun moga dia selamat sihat n happy selalu ... dah lama tak lepak n hu ha hu ha ngan dia kat otel (rumah ke 2 dia) ... windu lak tetiba ... kalo jumpe dia .. tak pernah lagi tak gegelak n kehabisan cerita. hehehe .. skang tak bley suka suki kacau .... kalau dia ajak .. aku pegi la ... kalo kebetulan free time ... ape pun aku windu kat ko DD laling .......... nanti kita jumpe lagi k ... hahah satu lagi .... asal aku bawak dia ronda KL ...mesti aku sesat nye lah ... saja je bawak dia jadi mangsa pepusing kl sampai tengah malam ... hahahah n bila lalu tol .... mesti "Smart Tag" aku meragam ... hahahah mau ijau biru muka nak keluar patah balik pintu tol tuu ... terlajak kedepan lepas booth tol ... takyah cakap aaa ... biasaa :)) ... hahahah nasib ko la .... dapat pilot gila macam aku .... huhu ... jom lepak ..pekena "sik lemak chow ket" nak ??? .......... hahahah korang layan aaa dia nye lirik tuuu ........................... adiossss babeh ................... .... D Bius Cintaaa ............... Kau membiusku dengan cinta Cinta yang malu kukatakan Kau membiusku dengan cinta Sampai aku tak bisa berkata Kau membiusku Sampai aku jadi sering melamun Memikirkan kita bisakah bersama Aku dibius cinta Cintamu yang tak ada tandingnya Namun mungkin tak bisa Entah ku tak tahu... ooh ooh oohh Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta Usahlah sekeras hati bersama selamanya Aku dibius cinta... Kau membiusku dengan cinta Cinta yang malu kukatakan Kau membiusku dengan cinta Sampai aku tak bisa berkata Kau membiusku sampai aku jadi sering melamun Memikirkan kita bisakah bersama Aku dibius cinta Cintamu yang tak ada tandingnya Namun mungkin tak bisa Entahku tak tahu... oohh oohh * Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta Usahlah sekeras hati bersama selamanya Repeat * Aku dibius cinta... Aku dibius cinta... Aku dibius cinta... ................................................................................. p.s : tak rela di bius hingga lupa segala ... tak mahu di bius hingga tak bisa melupakan si pembius ... ~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky