keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 11 September 2009

angin jer akuu arini ...



adoii .. ngapa laa depa suka benar menyusahkan idop aku ... dah buat cenggini .. nak macam tu pulak ... bila dah siap macam dia nak .. ubah lak balik jadi macam asal ... arghhh . ape dia ingat aku takde keje lain ke ??? stress nye akuu .... tak kira la dia sape ... ni dah kes membazir masa aku jer ... melambak lagi keje aku ni ... kalo ada orang nak tolong takpe gak ... ini tidak ...kang kekejap panggil suh wat itu ini ... aku tangan dua jerr ..otak satu je ... memacam nak pikir .. letih aaaaaa ...
yg rilek .. terus terusan rilek jerr ... yg kecik ... susah nak cakap .. kekadang melampau sangat aaa ... nak tegur .. dah tua .. kang majuk lak ... tak cakap .. ati sakit ... kekadang dia layan macam aku lak dia nye orang bawah ... aikkk ... suda pijak kepala ka? aku buat baik ingat nak buat kawan ... upenye .. hmmm kenakan aku balik sehh ... siap kasik arahan suh buat itu ini ... dah tu SKT nak tinggi jerr ... dah kasik tinggi pun tak puas ati lagi ... mm manusia .. susah aku nak cakap ....
sebenarnya aku memang tak suka buat keje ulang ulang banyak kali ... kasik naik darah jer rasanya ... tambah lak kalo tak tetap pendirian .. kejap A .. dah tu B ...alaaa C la pulak .... ehhhh alih alih nak A balik ... huuuuuuu ..pantang atok kundor akuu ... tambah lak memacam nak ejas ... kalo kata keje aku memang ngadap tu je .. takpe la jugak ...
arghhh .. cemana aku nak selesaikan masalah ni ek ??? tak terkejar dah aku ni ... tak cukup tangan dah rasanya ...
tadi aku tak join pun meeting depa .. aku tau mesti kena buat keje .... aku mintak maaf la .. aku memang banyak keje .. kalo aku tumpu kat menda kowang ni .. alamatnye aku tak buat keje hakiki ....... isk ...
mmm ... susah ler nak cakap ... sabo je la ... n hantam saja lahhh ...

------------------------

kekadang rasa nak blahh jer bila orang buat aku cenggini ... serabot rasa otak den ni haaaaa ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky