keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 29 September 2009

Beza Dulu dan sekarang

Beza Dulu dan sekarang

Masa kecik dulu ……. Wahhh duittt (biar le duit tu 20 sen jerr)
Bila dah besar ……….. alahaii 100 jerr ?? (tak cukup rasanya..)

Masa kecik dulu ……. Alahai .. kedekutnye … RM 1.00 jerr … (cakap dalam hati je laa)
Bila dah besar ……….. mmmhh budak kecik … singgit je dahhh …

Masa kecik dulu ……. Yey … yey … baju rayaaaaaa (time mak ayah kasik baju raya)
Bila dah besar ……….. mmm baju raya lagi … (tengah kira bajet)

Masa kecik dulu ……. Bila laaa nak berbuka nii .. (letih lesuu)
Bila dah besar ……….. Mak aiii … dah nak berbukaaaa … (time bz keje)

Masa kecik dulu ……. Huuuu best nyee mak masakkk (menu berbuka hari ini ….. )
Bila dah besar ………..Adoi aii .. ape laa nak masak arinii ??…(tuk berbuka n sahur)

Masa kecik dulu ……. (kat pasar Ramadhan) makkkkk .. nak niiiii… makk … nak tuuuuuu ….
Bila dah besar ……….. (kat pasar Ramadhan gak) .. udah la tuuu ,,, dah banyak dahh ... tak abis kangg … (anak nak beli memacam … hahah time tu tak ingat dia masa kekecik macam tu gak)

Masa kecik dulu ……. Huuuuuuuu best nye main mercun ….. tambah lak main kat umah jiran .. lagi kuat lagi bagus … kasik kampong seblah dengar sekali … kasik gegarrrr satu kampunggg ... terkujattt …..hahahah ...

Bila dah besar ……….. Woiiiiiiii …. Ape ni main mercunnn (marah bebudak yg main mercun depan umah … rasa nak sepak je seko-seko)



YANG TAK PERNAH BERUBAH DARI DULU SAMPAI SEKARANG …..

Masa kecik dulu ……. YAHUUUUUUUUUUUU BALIK KAMPUNGGGGGGGG …..
Bila dah besar ……….. BALIK KAMPUNG … OOOO … BALIK KAMPUNGGG ….. HATI GIRANGG ….

f.k @ Amietz
29092009 - Putrajaya
~ 10.30 am ~
..............................................
p.s : hahahaha gitu leerr yg aku rasakan bezanya dulu dan sekarang ... (dapat idea masa jumpe dr daaa ... ape lagi ... cecepat leee type .. hahaha ok ah ... nak sambung keje ...)


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky