keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 6 September 2009

Hari ini ...

Hari ini ... aku cuba untuk tidak menghubungi sesiapa ...
Hari ini ... aku telah berjaya mencantikkan semula bilik aku ...
Hari ini ... letih giler ...
Hari ini ... masak, masak & masak lagi macam biasa ...
Hari ini ... rasa bosan bila kena kacau dengan orang yang sama jerr ..(ooo yeah ... i did mention it before ... )
hmmm ... harini rasa cool n bebas dari segala keserabutan yang bersarang dalam minda ... alhamdulillah .....
(adoi ... ape nak tulis lagi ek?? mmm takpe la ... lain kali jer aku tulis lagik) ... nak pi makan tembikai la ...haus aaahh harini ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky