keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 7 September 2009

Ops .. tercacul lak ...

Alamak .. pepagi dah tersasul terkeluar ayat keramat .. ni gara gara orang bawak kereta macam kambing lintas jalan aa ..
Hari ni aku huru-hara kejap tertukar signal ngan wiper .. adehhh ... last week bawak wira .. bila tukar savvy aa ambik koo .. kelamkabut kejap .. hehehe huru hara...
Dah hampir ngan opis aku .... kat depan aku kete waja ... elok je jalan ... alih alih Gen-2 ni masuk ... dah dekat gila ngan waja tu .. dah tu macam ayam lak .. nak masuk .. tak jadi masuk ... hampeh ..tapi dia masuk jugak sbbnye dah line dia slow n stop moving .. kalo tak masuk sangkut antara 2 kete aah ..
aku jauh lagi dari waja tu ... then agaknye waja nak marah gen-2 .. dia pi line kanan ... bersaing ngan gen-2 ... then alih alih ambik line aku tetiba .. signal takde ape pun takde ... aku terkujat lerr ... ape lagik .. terkuar laa perkataan keramat "cik oink-oink"
heheheh ... kuwang la pahala aku sikit pagi ni ... hampesh .. laki ke .. pompuan kee .. sama je aku rasa .. kalo dah bawak pesen gila gila ... memang gila jugak ...
................................................................
p.s : hahah tapi aku rasa adik ipar aku bawak lagi gila-gila ... tapi style profesional la .. bukan macam ayam n kambing ... hehehe jgn marah zura ... ;) hehehe


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky