keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 22 Oktober 2009

1st blog Jijah


mmmm dulu jijah selalu berblog di 360@yahoo.. tapi sayang nye lepas tu yahoo terminate 360 .. then only jijah buat kat sini ... ape pun still jijah save kan semuanya dalam profile YM jijah ...

hahah ni adalah entry pertama jijah blurr tak tau nak buat ape ... anyway ni salah satu quote yg jijah suka ... tarikhnya 41 bulan yg lepas .. mmm kira jgn tak kira .... (June 2006 kot) hahahah ..letisss ...
k ah ... jijah nak berangkat ke alam mimpi lak ... harini ngantuk tahap dewa dewa ... n langsung tak dapat lelap mata pun .. kacau jerrr dia ... rosak anak punya program.... nite allz ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky