keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 29 Oktober 2009

30 minit yg menyiksakan ...

bercerita pasal exam ... kes ni berlaku last sem ... kebetulan ... kereta semua takde ... soo yg available cuma Virago 535 ... adu laaa ... nak tak nak ... naik je la kuda besi utk pegi exam ... dari Banting ke Shah Alam ..hula wehh ... dah la sejuk pepagi buta ... then jauh lak tuu .. wawawa ... haruu... elok tengah jalan ... hujan lak turun .... (dugaan tull) ... nak berenti ... takot tak sempat timing exam ... redah je laaa ... udahnye .. sekali ngan baju dalam beg pun basah ... hehehe seat exam 3 jam dengan baju yg basah lencun luar & dalam ... dah laa sejuk ekon lagi .. wawawaaa .. sib baik otak tak jemm ...
soo macam biasa .. syaratnye ... 30 min last tak bley kuar.. punya khusyuk menjawab soalan... tak pahsan dah tinggal masa tu je yg ada ... alamakk .. ada lagi Q nak jawab ... student semua tak bley kuar dah ... oh tidakkk... elok baru nak hantar .. dia dah announce ... udah lee nak terkencin ni ... kekonon buat muka kesian nak mintak belas nak kuar ... cesss ... tak di kasik nye (sunggu tidak patut) ... dah tu tukang jaga tu siap cakap ... "harap bersabar ye ... banyakkan berzikir .... 30 minit je lagi ..." .... wawaaaa ... hijau biru jijah jadinye ....

kuar dari dewan peperiksaan >>> baju luar semua dah kering ... hahaha ... sabo je la ...

on the way back asyik kena tin .. tin ngan keter yg lalu jer ... sengih je sensorang .... yg paling tak tahan ... siap tunjuk good pun ada .. hua hua hua ... insaf kejap ... lepas tu tak naik dah kuda kalau nak g peksa ... takot kena ujan lagi ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

anaklaut berkata...

salam....ukhwah..

dugaan..dugaan,

so leh jwb tak exam tu?

Jijahh @ f.k berkata...

lulus ... alhamdulillah ...

Mawar_berduri berkata...

ciannya...sabo ye ...lain kali bawak payung ye...kna ujan ti domam plak

Mr PenyuBiru berkata...

laa..naper tak pakai baju hujan atau pun tumpang band hujan ke tmpt exam.hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky