keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 22 Oktober 2009

APE KENA ??



alahai ... ape yg telah terjadi ?? mengantuk giler tahap dewa dewa pagi nihh ??
sarapan ... macam biasa ... lempeng n nes ais .. takde ape yg lain ??
smlm tido lewat macam biasa 12.30 ... cuma memula sms masuk .. then ada la sorang tu call ... tanya mana nak submit assignment ?? jam 12.41 am .. oh tidakkkkk .... baru nak lelap ... dengan mamai-mamai tu berjaya gak menjawab soalan ... aduiyaii .. pagi ni nak edit borang cadangnye ... nampak gaya bab-bab edit ni kena tangguh dulu la .. buat menda lain dulu ... mau lelap terus nih ...
>>> cetan-cetan .. pi la gayut kat tempat lain ... bukan kat mata akuu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

biasa le .... keje... dolu kan yang hakiki... berblog nih ..sampingan je.... huhuhuhu

Amietz @ f.kay berkata...

heheh nak kasik ilang ngantuk je tadi tu ... ape pun .. harini langsung takde chance nak ngelat n melepak ... tak sempat nak lelap mata pun tengahari tadi ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky