keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Oktober 2009

bau itu ....



uhhh pagi ni masa melangkah masuk building ni ... tetiba jijah terbau .... jeng jeng jeng ... bau rokok gudang garam ... wawawaaahh lamanye tak bau ... udah nye jijah tertoleh 2 kali kat brader tu ... dia dok menyembang ngan kawan dia kat tepi coridor .. huuu ... bau okok tu memang jijah sukaa sangat .. cengkih ke ape ..tak tau aa .. yg pastinya ... masa sekolah dulu ... memang sentiasa ada sebatang rokok gudang garam dalam kotak pensel jijah ... tapi rokok tu dah abis kena penyet laaa .. hahahaha ... anyway .. jijah tak merokok .. cuma suka bau rokok tu je ...
AMARAN : MEROKOK MERBAHAYA KEPADA PEROKOK N ORANG SEKITAR NYA K ...SAYANGI DIRI ANDA DAN ORANG ORANG YANG MENYAYANGI ANDA ... (ada paham kaaa ??)

--------------------------------------
p.s : teringat bau tembakau cherry dia ... sweet smell ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

hang nih rupe nye ketagih bau rokok huhuhuhuhu

Jijahh @ f.k berkata...

isk .. tak la sampai ketagih ... cuma suka bau dia jerr ..(sebelum di bakar la) ... selalu okok gudang garam jijah tu kena pau dek bebudak lelaki aaa ... hampehh ..

skang ni ada "Dji Sam Soe" souvenir pak lah jer lagi ... hahah ... leh tahan gak bau dia ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky