keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 29 Oktober 2009

borak ngan mickey ...



emmm elok je jijah baru nak slot in buku baru kat rak .. alih alih mickey call .. berlari lari ala-ala jenifer lopes la ahkak ... hehehe ...

kelakar sembang ngan dia ni ... pejabat dia seberang jalan opis aku je ... (dia ni member studi aku) .. soo dia tanya laa aku dah ready ke belum nak peksa ni ... (so .. soo lah) ..

masuk bab Gaji ... hulamak wehh ... baru jijah pahsan ... gaji kite masuk bulan depan sehhh ... 25 aribulan .. wawawaaa .. lama lagi tuuuu ... jijah lak tak pahsan n baik nye ati ..siap kasik pinjam tuu... (no wonder laa bila jijah ajak adik ipar shopping dia takmoh ... ajak jalan ... malas ... wawawaaa .. ) mintak laa orang tu bayar cecepat ...
teringat masa memula keje ... gaji 600 jek masa tu ... wawaaa .... gedebak gedebuk .. dapat laa dalam 800++ .. masa tu lak tengah angau ngan mamat sengal kat NZ tuu ... bil tipon bengap tak abis 300-500 sebulan .. (hahaha bengap tak???) ..takpe aaa cayang nye pasal ... soo nak dijadikan cerita .. gaji lambat cenggini gak laa ... n nasib baik gak.. jijah ni ada hobi simpan syiling 50 sen .. banyak gak laa ... soo utk meng cover balik ... biasa taktiknye ... gi kedai bawah umah kekonon tanya ...
>> Pak uda nak duit syiling tak ?? saya ada banyak ... hahahah orang kedai .. of coz laa nak duit syiling nih ... hua hua huaaa ... selamat ....
>>> taktik kedua ... kat kantin PNM ... hahaha pepura laa belakonn ... banyak lak syiling ni ... akak nak tak ?? ... hahah bawak duit syiling je pun ... korek laa ape lagi ...

mujur la masa tu pegi n balik keje jalan kaki jer ... malam balik masak ... jimat la jugak ...

windu lak kat kengkawan lama .. ape cerita depa skang ni ekk ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky