keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Oktober 2009

budak buli dinosaur ???

lihat lah kanak-kanak riang ini bermain .... huhuuuu berebut nak naik dinosaur yang satu tuuu
ini adik n abg nye ... adik Syatrah & abg upin ... ehhh salah ... abang Adam .. hahah tadi masa dia naik kereta .. dia tunjuk rambut dia tu n cakap ... rambut upin ....

yang berdiri kat tangga besi ni ..saja acik mie dia suh buat "peace" ...adik tak pandai lagi laa ... (tu nak buat gaya se-sedap rasa tuu) ...

yg last sekali .. si syatrah dah berjaya meng "conquer" dinosaur tu sensorang ... abg dah lari main buayan ....

gambar ni ambik masa g beli char kwey teow .. kat banting ni jer .... nyamm nyam ... sedap nyeee ....





~


It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky