keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 1 November 2009

F.K ?

his .. ramai la pulak yang tanya ... F.K tu ape ?? (sebutan mengikut huruf yer >> F & K)
ni nama panggilan jijah pada kawan-kawan chat ... haha dah jumpe real life pun memang dorang panggil fk gak ... (dah biasa) ..dorang kata panggil nama rasa semacam jer ...
soo fk ialah singkatan bagi flying_kisses_2000 ... mmm email n ym jijah ..
mm tak kesah laa panggil ape ... janji ada nama .. jgn panggil oi..oi udah ...
-----------------------------
dalam bebanyak kawan chat >> serindit gak gempak ... tah cemana satu ari dia call ... dah tu terus panggil jijah >> "weh serindit ... aku nak kena......." (serindit tu panggilan dia bukan jijah)
hahahah saket prot jijah dok gelak kan dia ... ape pun dah lama kenal .. tu baru nak call n belum penah jumpe ... (tunggu nak g kenduri kawen dia ni... )

ape pun .. sahabat yg baik susah nak jumpe kan ...
b a good person so that other will b good 2 u 2 ....

GOOD MORNING & HAVE A GREAT WEEKEND
(jijah nak pi "ngeteh")


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky