keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 Oktober 2009

Good Morning Malaysia ...


Selamat pagi all'z ..... harapnya semua sihat seadanya n have a great day today .... soo lepas perbincangan @ meeting unit semalam ... semuanya ada 9 kerja yang harus Jijah selesaikan... urgh ... letis lak rasa lepas kuar bilik bos semalam ... dah tambah staff dalam unit pun .. sama je rasa ... feeling pun jadi letis aaa lepas meeting semalam ...kekadang jijah selalu berdoa dan berharap cecepat laa jijah ni dapat di tarik ke sana nun ... tak mau aa hidup dalam suasana kerja yg stress selalu ... ape pun nengok la nanti cemana ... soo harini rasanya memang aaa jijah BZ tahap dewa-dewa ... soo u all'z ... selamat bekerja + bekerjalah dengan Hebat K .... Have a nice day .... daa n chai yook ..chai yookk ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

sabo.. udoh itu pekerjaan kita... buat je le jijah wey...huhuhuhu

Redbloodsnow berkata...

keje leklok ea jijah. same ler kte kebizian tahap dewa...sobsobsob

:(

Jijahh @ f.k berkata...

chai yook .. chai yookk... teruskan usaha mu gabann ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky