keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 29 Oktober 2009

Good Morning Malaysia ...

Salamm & Selamat pagi Malaysia ... harapnya hari ini cukup menceriakan dan bekerja dengan tenang n mendapat hasil yang GEMPAK ...

harini nampak gayanya jijah terpaksa bekerja dalam kesejukan ... cemana laaa leh lupe nak capai jaket dalam kereta ...

Hari ni Jijah tak terlalu sebok .. tapi still banyak keje macam biasa ... ape pun .. esok jijah tak keje ... sbb ada EXAM ...

ape pun ... layan dulu lagu arab ni sebelum keje .. heheh ... moga hidup anda ceria-ceria selalu ... salam sayang dari jijah utk semua .... muah muah muihh ....

http://www.youtube.com/watch?v=32-g52YNC8U

http://www.youtube.com/watch?v=PiwvLeFQ4g0

manjanye nancy ni ... cute jerr


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

KEMBALISEPI berkata...

Selamat bekerja dan selamat menduduki exam.

Jijahh @ f.k berkata...

tq : )

annie berkata...

Salam, good luck on your exam...tw sbb singgah blog

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky