keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 30 Oktober 2009

gorgon ??



(gambar tak bley masuk lak ... nengok laa esok jijah masukkan k)

Gorgon ?? ape tu ? hehehe .. kalo korang nak tau .. gorgon tu sebenarnye panggilan kitorang kat sejenis serangga ni … nama betulnye RIANG RIANG ..sape yg suka adventure tu mesti tau ape menda riang-riang ni …. Bunyik dia nyaring sangat .. selalu kat utan ada laa ..

Masa jijah sekolah rendah dulu . bebudak lelaki ni selalu laa ambik kulit gorgon ni n masukkan dalam baju bebudak pompuan … tapi jijah lak … ambik gorgon ni masuk balik lam baju budak “Azman” tu hahaha … nangis lak dia … huahua huaaa … then terjadi laa adegan kejar mengejar sepak menyepak di tepi padang … (tapi jijah tak penah laa sampai kena aim ngan guru besau) … hahah cikgu sayang lagi ada laaa …

Agaknye sbb jijah sorang je yg besar bulat di sekolah … soo senang orang ingat n lain dari yg lain … hahahah itu sudah pasti … orang ingat jijah… jiijah je slow tak ingat orang .. tambah dah tua ni .. lagi lerrr lembab semacam rasanya … nama opismate pun kekadang lupe …ape laa jijah ni .. teruks …



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

ingatkan google.hihi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky