keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 Oktober 2009

Guys oh Guys ...



Herk .... this happen yesterday ... i'm going back from office at 5.25pm.. uhhh ... biasa takde manusia lain dah dalam lif tu ... kalau ada pun .. sorang atau 2 je la ... soo ... semalam ... macam biasa ... jijah naik punchkad tingkat 3 (keje tingkat 2) ... soo ... jijah ni memang specis tak reti jalan slow ... takde break... hahah ... kuar dari level 3 tu ... cecepat laaa tekan butang lif nak trun bawah ...
dari 6 pintu lif tu ... yang hujung sekali terbuka .. mmm jijah pun ape lagi .. jalan laa cecepat .. elok depan pintu... lif .. terbuka ... makkk aiiiii .... semua lelaki (ohh tidakkk) ...... dah la semua tinggi ... herk.... rasa macam semua memandang aku jerr (masuk ke tidak pompuan nii... hahaha) ... rasa ijau biru muka jijah ... (cemana ni ... nak masuk ke tidak ??)... mmm kalau tak masuk ... mau dorang gelak kat jijah nanti dalam lif ... ahhh .. pedulikan ... lagipun memang muat satu space tuk jijah ... hahahah ... selamber badak nye jijah melangkah masuk ... terasa dari tingkat 3 nak ke level G tu ... macam lama gilerrr ... aduiii .... rasa tak bernafas kejapp ... lif terbuka jer ... jijah melangkah dengan laju nyer meninggalkan semua jejaka-jejaka tu ... ahaks ....

ni pengalaman kedua jijah laaa ... ingat masa tahun 1997/98 kot ... masa tu jijah baru je menceburi bidang pekerjaan .... udahnye pulak kena g seminar ... masa tu buat kat Sutera Inn ... adui yaii .. dari 70 peserta .... jijah sorang je pompuan ... seminar tu lak 3 hari .... arghhhhhhhhh .... nak tak nak kena harung gak laaa ... dari pagi ke petang ... 3 hari .... huhuuuuuuu... penceramah memang best .. kelakar ... tak boring pun ... tapi sesikit dia sound ... "aaa yang anak dara sorang tu .. duk diam-diam yer ... ni cerita orang lelaki" aduiii ... tebalkan jer la muka ... ape pun bila menjadi sekuntum bunga di kumpulan sekawan lebah ... hahahah ... semua take care lebih laa .. dorang pun ok .. takde la aku rasa kekok sangat ....
mmmm ..... tak kesah laa ape pun .... janji rock ... hahahah <<

2 ulasan:

jai@jezz berkata...

hehehehe... senyum sesorang baca entry kak jejah ni... bleh bayangkan kalau saya jd kat tmpt kak jijah.. =P

Amietz @ f.kay berkata...

hhah ..memang saspender tull semalam ... rasa macam boleng lak di perhatikan dari atas ke bawah ... rasa nya semalam ada 6 jejaka ... jijah sorang pmpuan ... huhuuu ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky