keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 19 Oktober 2009

hua hua huaa ....

heheh cantik tak gambo kat atas tu ... hehehe gambar tu jijah ambik n edit sendiri tau ... takde camera 4-5 ribu ... pakai camera biasa je ... tu pun camera yg orang kasik sbb dia takmo dah rosak .. dia kata ..repair sendiri aa .. kalo ok .. pakai .. kalo tak .. buang jerr ... hehehe ...

gambar tu ambik dari tingkat 14 hotel Brisdale ... memang cantik ahh kalo memalam .. siap leh nampak genting highland tuuu ... (kalo hari cerah laa) ... kalo jerebu ... lobang idong apek kat bawah tu pun jgn harap le ko dapat nengok ...

saja je sesuka ambik gambar ... tak cantik jgn komen bebanyak ekk ... nanti "jijah sentappp"..(tiru ayat adik nuar) .... ahaks ... ape pun .. selamat melayari blog jijah ... ape ape yg nak komen .. komen jer ... jijah ok jer ... salammm ...

dahhhhhhhhhhhh .. pi baca bukuuuuuuuuuuu la jijahhhhhhh ... pompuan niiiiiihh pemalehhhhhhh ...........

- S - T - O - P -


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

jai@jezz berkata...

cantik jerr jijah... hehehehe.. :)

Mawar_berduri berkata...

wah..cantik view dari atas tu ye ...

Amietz @ f.kay berkata...

cantik sesangat ... memalam lagi cantik ... nampak berkelip kelip di celah awan gituu ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky