keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 23 Oktober 2009

Jijah Jay



ahaks .. kelakar laa dorang ni .... actually dari pagi tadi .. jijah dok mengemas sudut bacaan kat office ni ... arrange balik susunan buku-buku yg ada tu ... untuk mengelakkan tangan jijah jadi gatal n berhabuk ... soo jijah kuarkan lah stock sarung tangan yang ada ....
soo .. tiap kali dorang lalu .. leh katakan tiap kali ada yg menegur ...
>>> Aikk ... ngape akak pakai sarung tangan ??
>>> aiii .. sampai pakai sarung tangan tuu ....
>>> akak .... ngape pakai sarung tangan ???
>>> dah macam dr bedah lakk ... hahah
>>> wehhh ... ngape ko pakai sarung tangan ni ??
senang je jawapan aku .............
alaaa ... mikel jeksen kan dah mati ....yg ada nye >>> JIJAH J je laaa ... hehehe

no sweat babeh .... thou none doing it ... its ok ... anyway ... everybody is bz being officers .. soo let me b the assistant ... hahahahaha .... i like books ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky