keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Oktober 2009

Kau .. aku? .. ko .. aku .. ?

hmm .. harini rasa macam anoyying jer ... bila ada sorang staff dari negeri yg tetiba menyapa Jijah dalam YM dengan perkataan "KAU" ... hmmm .. bukannye ape ... rasa sedikit tak best je la ... actually .. perkataan tu biasa jijah gunakan seharian ... tapi aku & ko (bukan KAU <for me ... perkataan aku & ko istimewa n dibenarkan buat teman teman yang rapat atau yg kita biasa deal SAHAJA !!! ... bagi orang orang yg tinggi lagi pangkatnya cth abg @ kakak .. yg kita tak rapat sangat ... guna la panggilan yg sesuwaii ... lagipun waktu kerja ... formalitinya jgn laa kita samakan dengan waktu bersantai n bersukaria ... huhuu ... jgn le suka ambik kesempatan bila orang tu baik ngan kite ... n kita anggap biasa je ...bad .... tooo bad ... pasti dia tak penah ambik kusus quality service .. huhuuu ... anyway ... teguran jer ... nak terima .. pakai .... tak suka .. wat tak tau je K ...
.................................................................
p.s : mmm len kali kalo jijah guna perkataan aku n ko jer ngan sesape ... meaning orang tu memang rapat ngan jijah n special k ... tapi kalau tak suka .. kasik tau je straight ... ye ah .. sesetengah orang rasa macam kasar sangat n kurang ajar ... anyway .. tu memang cara jijah yg brutal ni ... heheheh .......

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky