keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 29 Oktober 2009

kelakar ...

Hemm ... korang mesti ada yang suka dengar lagu B.P.R kan ?? ...
tapi cemana perasaan pulak kalau kena soal ngan orang B P R ??? hahahaha .. mau kecut perut jadinya .. walau pun tak bersalah ....
bos jijah pernah bercerita ... punya la stress kena soal kat orang BPR .. sampai kaki dia jadi cramp dua dua belah .. agaknye masa soal siasat tu tak gegerak kot ... cian dia ...
mmm .. sorang lagi pun sama ... tapi dia lebih lagi la ... keguguran ... udah la susah nak lekat ... takpe laa .. takde rezeki dia lagi... leh honeymoon lagi ...
mm jijah takde la stress sangat ... cuma letis kaki dok berdiri 2 jam .. kosi takde sehh ... kasik chance kat pembantu jijah duduk (org lebih tua dari jijah ... kena laa prihatin sket kann ) takde ape ape pun .. cuma sembang sembang biasa ... masa tu pun .. jijah baru masuk keje kat sini .. soo tak tau ape cerita laah ....
mmm harini takde ape ape pun .. cuma sembang sembang sambil check mengecheck ... gelak gelak sampai merah muka ... (lawak gak orang ni) .... katanya dia penah laa soal siasat orang ni ... badan punya la besar sampai dia pun naik kecut menengoknye (agak agak macam BONZER laaa) .... hahaha ... soo dia pun buat muka garang le jugak ... (kembang-kembang idong sikit ... misai kasik gerak-gerak sikit agaknye hahaha) ... baru je dia tepuk tangan kat meja ... sekali orang tu pensan daaaaa ....... (pecah ketawa kitorang sampai leles air mata dok gegelak) ... 15 min baru laa dia sedar .. tu pun lepas letak air ... hahahaha ... kata orang tu ... sib baik laa tak mati ke ape .. kalo tidak .. payoh laaaa .. jadi kes lain pulok ....

ape pun .. hidup mesti ceria-ceria selalu ... "life is too serious if taken seriously" .... nengok keadaan la .. jgn la pulak menda yg penting di buat memain ... ada yg kena silambam tak pepasal ... mmm ... ape pun .. jijah lapar ... wawawaaaa miss soru lagi ... tadi pagi makan lempeng jerrr ... kedai mesti dah tutup ni rasanya ... cepat laa jam 5 ... nak balik makan ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

walawey jijah.... sedap wey makan lempeng.. nak plak lempeng nyor... huhuhu nikmatnye.. cicah dengan kopi 0 kaw.... 3 keping pun tak cukup...huhuhuhuh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky