keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 Oktober 2009

macam nak demam je ...

uhhh macam nak demam je ni ... mata panas berair ...

tetiba teringat kat seseorang lak ... lama tak jumpe dia .dah plan aritu .. alih alih tak jadi lak ... skang ni dia bz .. jauh lak tu ... jijah suka kalo kuar ngan dia ... rasa relax jerr ... tapi biasa dia akan citer pasal aweks aweks dia la .keje dia laa .. memacam lagi aa .. jijah dengar je .. .
baru je ingat dia .. udah dia pm jijah tadi ... jadi lerr sembang jap .. dia pun tengah keje .. 2-3 menjak ni dia bz ngan keje dia ...

mmm kawan jijah kat perlis sana nun cakap dia ada send jijah sesuatu ... dah 3 hari jijah tunggu .. tak sampai sampai punn .. takkan pusin kelelin dunia dulu kot ?? hahaha ..pelik .. pelik .. (tak sabar dah nii) ... jijah memang kurang sabar orangnye kalo bab berteka teki ni ... boleh tak tido satu malam woo ...

ape pun ... jap lagi nak telan panadol ... tidoo ... harap esok ok ...
-----------------------------------
p.s : biasa kalo jijah demam .. ibu buatkan nasik lemak ngan sambal sotong kering @ udang ... mesti tak jadi demam lepas tuu ... mmm bila nak balik Bachok ni ??

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky