keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 31 Oktober 2009

Makan, minum, Study & Jijah ...


adeh ... lapar le pulak time time studi ni ... nak elak ngantuk ... jijah buat air kopi satu gelas besar .. yg dalam tupperware tu sardine gulung ala jijah style ... hahaha ... jijah kalo bab makan sambil baca buku .. memang laa lemah ... selagi tak abis makan .. selagi tu laa ngap .. ngunyah jerrrr (nengok body lak cemana kess ) hahaha ... tapi yg pelik nye .. malam ni tak lalu makan .. wawaaa ... seram lak nak seat exam esok ni ... tadi jijah ngadu kat "dia" ... cakap yg jijah rasa macam blurrr .. lagi baca .. lagi rasa macam tak tau ape ape nihhh ... adoi laa ... ini sudah kira kes berat nihh ... dia cakap sebaris jer .... "BACA LAGI"
adehhh kronik nii ... skang ni jijah lak takleh nak tumpu perhatian @ fokus ... nak tido .. rasa sayang lak ... 3 bab je lagi nak selak ... yg kawan ni lak tak sms lagi .. tah mana dia majuk ni ... udah balik umah ke belum ... selamat ke ?? adehhh ...
mana prof pegi ni? dah 4 hari tak sms jijah ni .. selalu dia sms tanya jijah dah baca buku ke belum .. dah abis ke .. dah tido ke ... huuu letis gak nak cakap ngan dia .. bebelit lidah ... dia ni bukan orang M'sia tapi dia belajar n mengajar di Malaysia .. mmm hebat kan .. dah ada DR. depan nama dia .. wawaaa jijah dah 32. dip baru nak ambik ni (sem 3 pun dah huru hara) ... tu pun sbb perancangan keje di masa depan .. kalo tidak ... hmph.. hanyut dalam kelekaan ... hampes dah amie nii ...
ape pun .. dia cakap kalao keputusan ok .. dia nak banjer jijah ... hehehe .. ni seronok ni .. selalu takde sape nak banjer @ presen ape ape pun kat jijah ... (sponsor diri sendiri jer nii) hahahah ... ciannyee kat akuu ... (gelak rupe orang kenyang kebontang) hehe ... ape pun .. mekacih kat dua dua insan yg bergelar "sahabat" n yg "lebih sikit dari sahabat" tu .. sbb selalu kasik nasihat n selalu layan kepala otak jijah yg tak berapa nak betol sikit ...
I love u both my friend & Mr. Loba-2
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky