keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Oktober 2009

manicure

alamakk ... abis kuku Jijah hancuss ... kuku jijah ni memang specis tak boleh panjang lerr .. asal lebih sikit jer .. depan dia mesti pecah nye laa .. elok gak macam tu .. soo takde laa setan ada tempat nak nyuruk ...

tadi petang balik dari opis .. terus jijah siram pokok bunga ... (alaaa lupe lagi nak ambik gamboo.. isk ... nanti aaa esok kalo jijah tak lupe lagi ...) mmm bukan ape pokok okid kecik yg jijah beli ngan ibu masa gi Cameron aritu dah terlebih lebih lak dari pasu kecik dia tu ... cian lak takot tak cukup makan ... soo jijah pecahkan arang .. n masuk laa pokok tu dalam pasu besar ... (ajak paklah beli bakul ... sampai sudah tak jadi jadi lagi .. ) soo buat sementara duk dulu laa dalam pasu plastik tu ekk .. heheh ... ape pun .. semua dah siap di tanam walau terpaksa ber poligami dalam pasu besarr ..
soo ..masalah nye kuku jijah tadi masa dok pecahkan arang dah tak encemm ... dah pecah kat ujung n hitammm ohh tidakkk .... (sib baik selasa leh potong kuku lagi kann ??) hahah rajin nye pasal ... ape lagi .. buat laa manicure sekali ... penat nyerr dok asah ni ... biasa kalo pegi buat manicure .. hulur je tangan ... hahaha ... 30 minit siappp sekali masaj lagiii ... uuuhhh bestt ....
ada lagi seblah ni .. rest japp ... letisss dok polish tak kilat kilat nih ..... heeeee ni takde pakai cutex ekk :> ... kalo tidak cemana jijah nak sembahyang nanti ... manicure ni cuma buang selaput atas kuku ... buang sel mati kat tepi tepi dia ... trim cantik cantik ... asah kasik sekata n buang selaput atas ... letak buffing cream ... haaa gonyoh@sental laa sampai kilat dik non (part ni letis kalo buat sendiri) .... ingat lagi akak manicure tu cakap ... "muka dah lawa mekap .. baju dah lawa lawa tempah ... sekali kuku kaler kuning kunyit daaa ... " ahaks ... ok ah .. jijah nak sambung seblah lagi ... kanan lak ... kekok nyerr nak buatt ... wawaaa .. ada sape rajin nak buatkan ???.....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky