keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 23 Oktober 2009

matanya lirik lirik selalu ....



matanya lirik lirik selalu .... hehehe .. pagi ni jijah di panah pandangan mata seseorang jejaka ... ahaks ... berdebar debar hatiku .... hehehehe (gatai dak jijah niiii) ....
hahah korang nii .... jagan laa pikir negatif :>:> .. takde maknanya jijah nak main mata ngan orang ... cumanya .... jijah kekadang memang suka nengok orang ... tak kira lelaki atau pompuan .. tambah agi kalau orang tu ada lesung pipit ke .. mukanya manis ke ... matanya ke ... senyum nye kee ... huhuuuu rambutnye kerr (lelaki je ekk) ... bulu mata lentik kerr (lelaki gak ekk ... sbbnye pompuan nye kekadang tak real mehh .. main lekat-lekat .. jijah tak rela tertipuu .. hahahah) ...
tapi pagi ni kes nyer ... lelaki yg naik mazda ni ... suka sangat break kete .. dah tu follow abis rapat ... adik ipar jijah lak lagi nak cucuk kete mazda ni ... udahnye mamat ni lak sambil isap okok sambil memandu ... gaknye dia nak marah lee "kete savvy itam gila" nii dok cucuk aku lakk .. tu yg dia jeling tajam tuuuuuu .... hahaha mata dia encem gak ... tajam gituuuuu ... (hahah .. ya ampunnn ... jijah tak relaa di tenung begitu selalu sehh ... mau copot jantung kuu ...) .... ape pun ... jijah nak cakap ni je ... yg mamat tu mempunyai mata yg cantik serta renungan yg menggetarkan jiwa ... ahaks ....
................................................................................
p.s: renungan itu mengingatkan jijah pada seseorang ... yg telah 16 tahun tidak bersua ... mana dia pegi dah ekk ??? ..... mm gaknye takde chance dah nak nengok dia ..... in memories ~ "AC" ~

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

jai@jezz berkata...

hahahahaha... i pon suker tenung2 mata lelaki yg bulu mata dia lentik... suker uuu... =P

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky