keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Oktober 2009

pagi yang indah ini ...

morning allz ... jijah doakan moga semua urusan hari ini berjalan lancar n ok ...this morning i feel great ... sampai office macam biasa gak walau kuar lambat ...

Harini jijah kena hantar Syatrah kat rumah ibu @ pengasuh dia dulu ... sbb nye "Bapak" dia takde ~ out station. senang je kejut dia ... syatrah bangunn ... jom jalan umah ibu ... hehehe terus dia duduk terpisat-pisat dok gosok mata n menguap .. ciannyer ... nak senang pujuk .. jijah siap tapaukan dia buku cerita yg jijah bawak balik semalam ... umpan suh ibu dia bacakan nanti. Mmm sempat lagi dalam kereta dia bukak buku cerita yg jijah story semalam n ulang balik ayat yang sama ... "dia sakitt" (gambar orang kudung tangan n kaki) ... hmmm .. bebudak memang cepat ingat kalau kita ajar .. ulang n ulang lagi ... kena layan dia cakap selalu ...

ok lah ... jijah nak g sarap dulu ... sblm kul 8 ni ... salam ceria utk semua ...muah ..muah .. muihh ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

mEiZ SHA berkata...

kite da sarap da..:)
akak sarap ape arini?

Jijahh @ f.k berkata...

menu hari ini ... lempeng panas .. kuah kari + sambal bilis .. air macam biasa Nescafe Ais tarik ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky