keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Oktober 2009

Panas n panas lagi ...

Hergh ... hard time for Jijah this 2 - 3 days ... skang ni asal panas je ... mula laa Jijah rasa pening n loya (part loya tak pasti ngaper ... nak kata preggy ... bapaknye takde lagi cemana?? hahaha... mustahil .. mustahil....) ... udah la opis ni macam takde aircond je ... start tengahari .. mula laaa kepala Jijah penin .. tak best n tak boleh nak konsentret ... tambah lak pc jijah yg macam lampu kelab malam (lip .. lap ..lip ..lap) hahaha lagi laa buat Jijah ilang sabar ... hehehe .. tapi takde laa sampai giget orang .... masih terkawal n tidak bertindak ganazz ekk ....
Biar sejuk giler tak mengapa ... asalkan jangan panasss ... nak pikiaq pun tak betoi nanti ...
keje ?? ... mm macam ni gak la .. still can manage everything ... ape pun ... aku masih berharap dapat di tarik ke sanun ... aaamiiinnn ....

harini ada orang bawak rambutan kuning kat opis ... best nye ... febret jijah tuuu ... tapi tak lekang ... rasa tak puas makan lerr .. (banyak songeh aa pompuan ni .. rezeki allah bagi .. banyak lak soal .. dah mintak nak makan rambutan kuning ... takde mintak lak rambutan gading yg lekang manis bak gula batu n rangup ke ape ... hisssssss tak baik tauuuuuu.... )



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

violetless berkata...

uih..buah moktan..mai sket..

jai@jezz berkata...

lama x makan rambutan kuning... ermmm.... jijah tlg pos kat i seketul dua.. :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky