keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 6 Oktober 2009

Sad Moment



Mmmm hari ni tah macam mana ... suasana aku rasa seolah-olah senyap dan sepi buat seketika ..
Dalam perjalanan ke office ... macam biasa aku suka layan Sinar FM ... bukan ape .. celoteh ketiga-tiga DJ memang menceriakan dan happening.
Topic pagi ni ... of coz berkaitan dengan raya ... feelings beraya ... 1st caller ... perempuan ... katanya gembira sbb dapat beraya dengan anaknya ... yang baru berusia 8 bulan ... tapi kemudiannya sedih ... sebabnya ... tidak dapat beraya bersama dengan suami tercinta... bila dia dah mula sebak .. memasing jadi senyap sunyi ... katanya suaminya meninggal akibat sakit "BARAH" sebabnye ialah ... "MEROKOK" .. katanya juga ... barah tu menyerang secara tiba-tiba ... n dia baru saja berkahwin selama 2 thn. sedih sebab anaknye tak sempat melihat ayahnya ... n nasihatnya di akhir bicara .... hentikanlah merokok ... kasihanilah golongan yang lemah seperti kami ... tolonglah ingat orang orang yang tersayang ... yang amat memerlukan mereka....
ape yang dapat aku rasakan masa dengar caller ni .. suasana senyap dan sepi ... seolah-olah bersimpati dengan nasib wanita ini .....

sooooo ... guys & gurls .. terutamanya Adik yang aku sayangi ... "Pak lah" & You All'z yang merokok @ yg baru menjinakkan diri dalam bidang pengewasapan ni ... cukup-cukup lah tu ... jgn tunggu sampai terlewat baru nak insaf .... ingat lee ... setiap kali nak merokok tu ... kira laa berapa lama lagi nak hidup n menikmati kehidupan dengan orang tersayang ok ....
-----------------------------------------
p.s : Baru je jijah cerita pasal orang merokok kelmarin ... mmm cian bebudak tu ... dari ayah .. emak .. abg ... semua merokok ... aku rasa impak yang paling besar kena bahananya ... bebudak dua orang tu laa ... cian dia ......

for my beloved friend @ abg - "abg merokok ... tapi bukan perokok" ni yg selalu dia sebut .. anyway ... i'm glad u r not heavy smoker ... but i really hope u r not smoking + "D" at all ...

Hope u guys out there have a great life ever ... i have to stop here ... its my working time .. adioss ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky